Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Ambit seinävalaisin valkoinen

379,00€ 305,65€
379,00€ 305,65€

Yhteensä:

379,00€ 305,65€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: TAF Design

Valmistaja: Muuto

Muuto Ambit-seinävalaisin huokuu hiljaista mutta ylvästä modernismia. Painosorvatun alumiinrungon puhdas muotoilu, ja lamppuosan huomaamattomat säätömekanismit antavat hillityn arvokkaan vaikutelman. Erikseen säädettävät varsi ja varjostinosa tuovat asettelumahdollisuuksia, herättäen valon eloon. Muuto Ambit kiinnittyy seinään ilman näkyviä ruuveja tai mekanismeja, ja erillinen osa mahdollistaa johdon vetämisen seinän sisään näkymättömiin. Viimeisenä sinettinä kauniit murretut värivaihtoehdot vievät kokonaisuuden uudelle tasolle.

Materiaali: Alumiini
Mitat: Pituus 40.7 cm, leveys 16.7 cm, korkeus 19.5 cm, halkaisija 16.7 cm
Johdon pituus: 250 cm, muovijohto
Valonlähde: 1x Max. 12W LED, ei himmennettävä
Valaisimen kanta: GX53
Energialuokka: A++ - E
Lisätietoa: Polttimo sisältyy

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17