Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Jielde Signal SI301S seinävalaisin mattamusta

345,00€ 278,23€
345,00€ 278,23€

Yhteensä:

345,00€ 278,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jean-Louis Domecq

Valmistaja: Jielde

Ensimmäinen Jielde-valaisin valmistettiin vuonna 1950. Suunnittelija oli ranskalainen Jean-Louis Domecq, joka oli väsynyt huonoon valaistukseen työpajassaan. Yrityksenä Jielde aloitti toimintansa vuonna 1953. Nimi tulee suunnittelijan nimikirjaimista. Jokainen valaisin on yksilöllisesti numeroitu.

Materiaali: Harjattu teräs
Mitat: Halkaisija 10 cm, varren pituus 30 cm
Väri: Mattamusta
Valonlähde: Max 40W E14
Lisätietoa: Kytkimellä. Saatavilla lisähintaan kytkimellä ja johdolla.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Jielde valaisimet – teollisen muotoilun ikoni

Vuonna 1940 Jean-Louis Domecq turhaantui etsimään sopivaa työvaloa pajallensa ja alkoi suunnitella sellaista itse. Vuosien kokeilujen jälkeen viimein vuonna 1950 valaisin oli valmis. Jo tuolloin se vastasi täysin kaikkia sille asetettuja vaatimuksia; se oli vankka, yksinkertainen ja tehty säädettäväksi eri asentoihin. Näin valaisin sopeutui kaikkiin työympäristöihin. Käytännöllisyytensä lisäksi valaisimessa oli ripaus tyylikästä teollista muotoilua ja näin ikoni olikin syntynyt. Pian Domecq perusti oman yrityksensä markkinoimaan ja valmistamaan valaisimia. Yrityksen hän nimesi nimikirjaimiensa mukaan: Ji eL De.

Valaisimien vahvasta asemasta muotoilun maailmassa kertoo se, että se on ollut tuotannossa alkupäivistään aina nykyhetkeen saakka. Jielde-valaisimet eivät kuitenkaan vuosien saatossa ole lakanneet kehittymästä. Tänä päivänä valaisimen eri versioita löytyyk työympäristöjen lisäksi kodin kaikista kolkista: lattiavalaisimina, seinävalaisimina ja pöytävalaisimina. Alkuaikojen tapaan jokainen valaisin on numeroitu, mikä korostaa valaisimien yksilöllisyyttä ja niiden asemaa teollisena taideteoksena.

Valikoimassamme Jielde Loft sekä Jielde Signal -valaisimet useissa värivaihtoehdoissa.  

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17