Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Noc Clamp valaisin off-white

210,00€ 169,35€
168,00€ 135,48€
210,00€ 169,35€
168,00€ 135,48€

Yhteensä:

168,00€ 135,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Smithmatthias

Valmistaja: HAY

HAY Noc Clamp valaisin sopii mainiosti esimerkiksi yöpöydän tai olohuoneen hyllyn reunalle. Valaisimessa on helppo kiinnitysmekanismi, jonka avulla sen saa ruuvattua tukevasti valitsemaasi paikkaan. Noc Clamp valaisimen virtakatkaisin on johdossa ja sen varjostinta on mahdollisuus liikuttaa ylös ja alas, muttei sivuille.

Materiaali: Alumiini, silikoonijohto
Mitat: Leveys 10 cm, korkeus 22 cm, syvyys 14 cm
Johdon pituus: 200 cm
Väri: Off-white (valaisin on todellisuudessa greigehtävä)
Valonlähde: E14 5.5W LED (sisältyy)
Paino: 1 kg

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17