Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Matin 300 seinävalaisin valkoinen

224,00€ 180,65€
224,00€ 180,65€

Yhteensä:

224,00€ 180,65€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Inga Sempé

Valmistaja: HAY

HAY Matin seinävalaisin on ajan henkeen sopiva, runollinen valaisin, jossa yhdistyvät visuaalinen herkkyys sekä fyysinen kestävyys. Kaunis seinävalaisin luo herkkää tunnelmaa sängyn vierellä tai olohuoneen nurkassa. Valaistuksen luonnetta voit muuttaa kätevästi kääntämällä varjostinta 45 astetta ylös- tai alaspäin. HAY Matin valaisimessa on kiinteä LED valonlähde sekä himmennin virtajohdossa.

Materiaali: Puuvillakangas laminoituna PVC-kalvolle, taivutettu metalli messinkiviimeistelyllä, musta silikonijohto
Mitat: Leveys 30 cm, syvyys 25 cm, korkeus 30 cm
Johdon pituus: 2.5 m
Väri: Valkoinen
Valonlähde: LED integroitu 220-240V, 2800K, 150 lm, AC 50-60Hz
Lisätietoa: Himmennettävä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17