Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Fifty-Fifty seinävalaisin musta

552,00€ 445,16€
552,00€ 445,16€

Yhteensä:

552,00€ 445,16€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Sam Weller

Valmistaja: HAY

HAY Fifty-Fifty valaisin on saanut nimensä sen vastapainojärjestelmästä, joka luo tasapainon ainutlaatuiselle seinävalaisimelle. Sirossa valaisimessa tasapainottelevat pitkänomainen varsi kohdistettavalla LED-yksiköllä sekä seinäkiinnikkeeseen kuuluva vastapainosysteemi.

Suunnittelija Sam Weller halusi luoda valaisimen, jossa on viittauksia fyysikan ja tekniikan vaikutuksesta suunnitteluun. Tästä ajatuksesta syntyikin Fifty-Fifty, joka on paitsi kohdistettava seinävalaisin, mutta myös hienostunut taideteos optimaalisilla ominaisuuksilla. Valaisimen vartta on helppo kallistaa ja käännellä tarpeiden muuttuessa ja valaistuksen teho voi säätää helposti koskettamalla himmennintä. HAY Fifty-Fifty seinävalaisin sopii ihastuttamaan seinäpintoja niin kotona, toimistossa kuin muissakin julkisissa tiloissa.

Materiaali: Ekstrudoitu ja painevalettu alumiinirunko, seinäkiinnike ja vastapaino terästä, musta silikonijohto
Mitat: Pituus 187 cm, korkeus 67 cm, leveys 7.5 cm
Johdon pituus: 300 cm
Väri: Pehmeä musta
Valonlähde: Kiinteä 7.7W LED (sisältyy pakkaukseen)
Polttoikä: Noin 25 000 h
Lisätietoa: Valaisin on himmennettävä, integroitu kosketuskytkin asteittaisella himmennyksellä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17