Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Warm Nordic Ambience pöytävalaisin musta

309,00€ 249,19€
309,00€ 249,19€

Yhteensä:

309,00€ 249,19€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Svend Aage Holm-Sørensen

Valmistaja: Warm Nordic

Warm Nordic Ambience on Svend Aage Holm-Sørensenin vuonna 1953 suunnittelema pöytävalaisin. Geometrinen valaisin tuo mieleen origamit paperitaitoksia muistuttavilla muodoillaan. Ambience pöytävalaisin tarjoaa kauniita muotoja ja pehmeää valoa kaikkiin huoneisiin. Olohuoneen sivupöydällä se tuo tunnelmallista valoa ja työpöydällä se viimeistelee käytännönläheisemmän kokonaisuuden.


Svend Aage Holm-Sørensen oli tanskalainen valaisinmuotoilija ja metalliseppä, jolla oli kokeellisuus ja materiaalien ymmärtäminen täydellisessä tasapainossa. Hän loi innovatiivisia, korkealaatuisia valaisimia, jotka näyttivät kansainvälisiltä ja huokuivat samaan aikaan pohjoismaista estetiikkaa. Svend suunnitteli kaikkea kirjekuorista raitiovaunulippuihin. Osa suunnitelmista jäi piirrustusten ja ideoiden tasolle, mutta osan hän toi eloon lamppujen muodossa. Mielikuvituksensa, taitojensa ja visioidensa ansiosta Svendin työt ovat merkittävä osa tanskalaista valaisinsuunnittelua.


Materiaali: maalattu teräs, musta tekstiilijohto
Mitat: Leveys 22 cm, syvyys 32 cm, korkeus 43 cm
Varjostimen halkaisija: 22 cm
Valaisimen kanta: E14
Valonlähde: Max. 3,5W LED (ei sisälly pakkaukseen)
Enegialuokka: A++-A
Väri: Musta (black noir)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

We aren’t cool. We’re Warm Nordic.

Warm Nordic on tanskalainen kunnianhimoinen brändi, joka on ankkuroinut pohjoismaiseen design historiaan ajattoman ja esteettisen tyylin, joka inspiroi sinua arvostamaan elämän pieniä asioita. Yritys on lopputulos useiden vuosien intensiivisestä työstä uuden muotoilun, muotoilun historian, laadun ja persoonallisuuden parissa. Warm Nordic tarjoaa värikkään ja hurmaavan huonekalukattauksen sekä valaisimia ja sisustustuotteita täynnä persoonallisuutta. Tuotteet kiteyttävät pohjoismaisen sielunmaiseman, jonka ansiosta ne ovat ajattomia ja lämminhenkisiä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17