Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Lampe de Bureau pöytävalaisin deep black

285,00€ 229,84€
285,00€ 229,84€

Yhteensä:

285,00€ 229,84€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jean Prouvé

Valmistaja: Vitra

Vitra Lampe de Bureau pöytävalaisimen on suunnitellut Jean Prouvé vuonna 1930. Klassikkovalaisin on alunperin suunniteltu ihastuttamaan Ranskan Nancyyn Cité Universitaire -yliopiston asuntolatiloihin. Taivutetusta teräslevystä valmistettu Lampe de Bureau sopii vielä tänäkin päivänä täydellisesti valaisemaan työpistettä sekä toimimaan tunnelmavalona senkin päällä. Valaisimen alatasolla voi kätevästi säilyttää omia toimistotarvikkeita tai muita pientavaroita.

Materiaali: Jauhemaalattu teräslevy, tekstiilijohto
Mitat: Leveys 24 cm, syvyys 14.5 cm, korkeus 22.5 cm
Johdon pituus: 250 cm
Väri: Musta (deep black)
Valonlähde: Max 12W LED E14 (sisältyy pakkaukseen)
Värilämpötila: 2700 K

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17