Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Verpan Wire pöytävalaisin iso

707,00€ 570,16€
707,00€ 570,16€

Yhteensä:

707,00€ 570,16€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Verner Panton

Valmistaja: Verpan

Verner Pantonin vuonna 1972 suunnittelema hauska Wire -pöytävalaisin. Ulkomuodoltaan hehkulamppua muistuttava Wire muodostuu metallilankarungosta sekä valkoisesta, muovisesta kuvusta.

Materiaali: Kromipäällysteinen teräs, muovi
Mitat: Halkaisija 40 cm, korkeus 54 cm
Johdon pituus: 220 cm
Valonlähde: 1x60W, E27
Väri: Valkoinen ja kromi, johto kirkas

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Peter Frandsenin johtama Verpan tuo eloon Verner Pantonin parhaat designit. Pantonin designeista kuuluu usein sanottavan, että ne näyttävät tuoreilta, ajattomilta ja moderneilta aikakaudesta riippumatta. Nykyään Verner Pantonin kokoelmaa on laajennettu uusiin huonekaluihin ja mattoihin, joiden pohjana ovat vanhat suunnitelmat Pantonin arkistoista. Se, että vanhat suunnitelmat voidaan vaivattomasti herättää nykypäivänä, on todellinen näyttö niiden ajattomuudesta ja pitkäikäisyydestä. Ripaus Pantonia muuntaa tilan kuin tilan suuremmaksi.

“Työni tärkein tehtävä on kannustaa ihmisiä käyttämään mielikuvitustaan. Monet elävät harmaa-beigessä maailmassa, peläten kuollakseen värejä. Kokeilemalla valoja, värejä, tekstiilejä huonekaluja, sekä hyödyntäen viimeisintä teknologiaa, yritän näyttää ihmisille uusia tapoja ja kannustaa heitä käyttämään mielikuvitusta piristääkseen heidän elinympäristöään." - Verner Panton

Meiltä löydät Verner Pantonin vaikuttavimmat designit. Verpan System 1-2-3 lounge tuolit, VP Globe valaisimen, FUN-valaisimet ja paljon muuta suuresta mallistosta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17