Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Verpan Reflect pöytävalaisin

564,00€ 454,84€
564,00€ 454,84€

Yhteensä:

564,00€ 454,84€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Verner Panton

Valmistaja: Verpan

Verner Pantonin vuonna 1980 suunnittelema Reflect pöytävalaisimen valonlähde sijaitsee sen jalassa. Valaisimen kiekkomainen yläosa heijastaa putkimaisesta alaosasta tulevan valon kohteeseen.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs
Mitat: Heijastimen halkaisija 30 cm, pohjan halkaisija 8 cm, korkeus 60 cm
Johdon pituus: 250 cm
Valonlähde: E14 (220V) E12 (110V) max.60W
Väri: Sininen tai punainen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Peter Frandsenin johtama Verpan tuo eloon Verner Pantonin parhaat designit. Pantonin designeista kuuluu usein sanottavan, että ne näyttävät tuoreilta, ajattomilta ja moderneilta aikakaudesta riippumatta. Nykyään Verner Pantonin kokoelmaa on laajennettu uusiin huonekaluihin ja mattoihin, joiden pohjana ovat vanhat suunnitelmat Pantonin arkistoista. Se, että vanhat suunnitelmat voidaan vaivattomasti herättää nykypäivänä, on todellinen näyttö niiden ajattomuudesta ja pitkäikäisyydestä. Ripaus Pantonia muuntaa tilan kuin tilan suuremmaksi.

“Työni tärkein tehtävä on kannustaa ihmisiä käyttämään mielikuvitustaan. Monet elävät harmaa-beigessä maailmassa, peläten kuollakseen värejä. Kokeilemalla valoja, värejä, tekstiilejä huonekaluja, sekä hyödyntäen viimeisintä teknologiaa, yritän näyttää ihmisille uusia tapoja ja kannustaa heitä käyttämään mielikuvitusta piristääkseen heidän elinympäristöään." - Verner Panton

Meiltä löydät Verner Pantonin vaikuttavimmat designit. Verpan System 1-2-3 lounge tuolit, VP Globe valaisimen, FUN-valaisimet ja paljon muuta suuresta mallistosta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17