Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

UMAGE Orbit Portable pöytävalaisin

169,00€ 136,29€
169,00€ 136,29€

Yhteensä:

169,00€ 136,29€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Philip Bro

Valmistaja: UMAGE

UMAGE Orbit on suloinen ladattava valaisin, joka on saanut inspiraatiota maapallon ympäri kiertävästä kuusta. Maidonvalkoista valaisinkupua kiertää kauniina yksityiskohtana messinkikahva, joka tekee valaisimesta paitsi kevyen ja modernin, myös helposti liikuteltavan. Langattomassa Orbit valaisimessa on kolme erilämpöistä valaistusmahdollisuutta, joista voit valita tunnelman mukaan mieleisesi. Valaistusta voi muuttaa yksinkertaisesti kallistamalla valaisinta kevyesti pöytää vasten.

Orbit kulkee kätevästi mukanasi rannalle, suosikkilukunurkkaukseen tai saunareitille valonnäyttäjäksi. Akku kestää täyteen ladattuna jopa 20 tuntia ja valaisinta on helppo ladata mukana tulevalla Unifier latausalustalla. Sama alusta toimii valaisimen lisäksi myös muille laitteille, kuten kännykällesi.

Materiaali: Teräs, alumiini, silikoni, PP ja PC
Mitat: Korkeus 18.6 cm, leveys 19.5 cm
Väri: Messinki
Paino: 0.4 kg
IP-luokitus: IP44
Valonlähde: Sisäänrakennettu LED
Lisätietoa: Pakkaus sisältää latausjohdon ja erillisen latausalustan. Akunkesto noin 20 tuntia.

Valaistustasot:
Valaistus 1: 2700 K, 50 lumen
Valaistus 2: 4000 K, 50 lumen
Valaistus 3: 6000 K, 50 lumen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

UMAGE – Luonnonläheistä estetiikkaa

UMAGE perustettiin 2008 Tanskassa ja yritys nojaa vahvasti ekologisiin arvoihin estetiikan, käsityöperinteen sekä käytännöllisyyden ohella. Tämä näkyy valmistusmateriaalien valinnoissa ja pakkauksissa, jotka on suunniteltu mahdollisimman vähän luontoa kuormittavaksi. Luonnonläheisyys, kauneus ja kestävyys ovatkin UMAGE tuotteille ominaisia ja ne levittävät harmoniaa ympärilleen myös kodinsisustuksessa.

Ympäristö on huomioitu toiminnassa kompaktien ja uusiokäyttöisten tuotepakkausten lisäksi monella tapaa. Yhteistyössä One Tree Planted -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa UMAGE istuttaa jokaista myytyä puuvalmisteista tuotettaan kohtaan yhden puun. Jokaisesta myydystä muovivalmisteisesta valaisimestaan UMAGE puolestaan lahjoittaa Plastic Change -järjestölle 5% tuotteen hinnasta.

Yritys tunnettiin aiemmin nimellä VITA Copenhagen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17