website

-15%

UMAGE Eos micro pöytävalaisin valkoinen

1 jäljellä

100,30€
Toimitusaika:
2 päivää 3-4 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 88,50 €

Materiaali: Varjostimessa hanhenhöyheniä, jalusta alumiinia, tekstiilijohto
Varjostimen mitat: Halkaisija 22 cm, korkeus 16 cm 
Jalustan korkeus: 12.5 cm 
Johdon pituus: 200 cm 
Väri: Valkoinen
Lisätietoa: Rungon jalat voi kääntää ympäri, jolloin saat valaisimesta matalamman tai korkeamman.

UMAGE – Luonnonläheistä estetiikkaa 

UMAGE perustettiin 2008 Tanskassa ja yritys nojaa vahvasti ekologisiin arvoihin estetiikan, käsityöperinteen sekä käytännöllisyyden ohella. Tämä näkyy valmistusmateriaalien valinnoissa ja pakkauksissa, jotka on suunniteltu mahdollisimman vähän luontoa kuormittavaksi. Luonnonläheisyys, kauneus ja kestävyys ovatkin UMAGE tuotteille ominaisia ja ne levittävät harmoniaa ympärilleen myös kodin sisustuksessa. 

Ympäristö on huomioitu toiminnassa kompaktien ja uusiokäyttöisten tuotepakkausten lisäksi monella tapaa. Yhteistyössä One Tree Planted -hyväntekeväisyysjärjestön kanssa UMAGE istuttaa jokaista myytyä puuvalmisteista tuotettaan kohtaan yhden puun. Jokaisesta myydystä muovivalmisteisesta valaisimestaan UMAGE puolestaan lahjoittaa Plastic Change -järjestölle 5% tuotteen hinnasta. 

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Søren Ravn Christensen

Samankaltaisia tuotteita

Search