Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Flowerpot VP9 Portable pöytävalaisin harmaa-beige

182,00€ 146,77€
182,00€ 146,77€

Yhteensä:

182,00€ 146,77€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Verner Panton

Valmistaja: &Tradition

&Traditionin Flowerpot on Verner Pantonin vuonna 1968 suunnittelema klassikkovalaisin. Nyt tunnettu kahden puoliympyrän muodostama siluetti on päässyt ladattavan pöytävalaisimen muotoon. Hieman johdollista pöytävalaisinta pienempi ladattava Flowerpot VP9 luo kotoisaa tunnelmaa niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Valaisimessa on kolme eri himmennystasoa ja valoa riittää täydellä teholla jopa 11 tunniksi. Saatavilla viidessätoista eri sävyssä.

Materiaali: Polykarbonaatti
Mitat: Halkaisija 16 cm, korkeus 29.5 cm
Väri: Harmaa-beige
Valonlähde: 3 W LED 2700K (sisältyy)
IP-luokka: IP44
Lisätietoa: Mukana 2m USB-johto latausta varten. Akun lataaminen täyteen kestää noin 8 tuntia. Valaisin on himmennettävä. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17