Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Flowerpot VP3 pöytävalaisin mattaharmaa

324,00€ 261,29€
324,00€ 261,29€

Yhteensä:

324,00€ 261,29€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Verner Panton

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Flowerpot VP3 pöytävalaisin koostuu kahden puoliympyrän muodostamasta siluetista, joka on ajan saatossa säilyttänyt voimansa. Flowerpot VP3 pöytävalaisimen alas päin tuleva valo on tunnelmallisen kaunis ja pehmeä. Verner Pantonin suunnittelema klassikkovalaisin sopii muotoilunsa ansiosta moneen eri tilaan ja sisustukseen.

Vuonna 1968 opiskelijat kapinoivat Pariisissa, Roomassa ja yhdysvalloissa vanhoillisten, jäykkien arvojen kukistamiseksi ja aloittaakseen rauhan, rakkauden ja harmonian Flower-Power sukupolven. Samana vuonna Stanley Kubrick kuvasi tulevaisuutta elokuvassaan 2001, jossa nähtiin myös Panton tuoli. Pian tämän jälkeen ihminen astui ensimmäisen kerran kuun pinnalle.

Samaan aikaan designin maailmassa värikäs ja leikkisä valaisin riippui katossa ensin ravintoloissa, näyttelyissä - ja lopulta kaikkien kodeissa. Kahden puoliympyrän muodostama Flowerpot valaisin on todistanut muotoilunsa pitkäikäisyyden ja toimii samalla synonyymina ajallemme.

Materiaali: Maalattu alumiini, PVC-johto
Mitat: Halkaisija 23 cm, korkeus 50 cm
Jalustan halkaisija: 12 cm
Johdon pituus: 2 m
Väri: Mattaharmaa
Valonlähde: E27 Max 40 Watt (ei sisälly)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17