Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Blown SW6 pöytävalaisin

281,00€ 226,61€
281,00€ 226,61€

Yhteensä:

281,00€ 226,61€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Samuel Wilkinson

Valmistaja: &Tradition

Blown pöytävalaisin on kiehtova sammuksissakin - ja päälle kytkettynä se luo ympärilleen lumoavaa tunnelmaa valonheijastuksineen. Suupuhalletusta lasista ja marmorista koostuvassa valaisimessa on himmennin, jolla säädät valon voimakkuuden tunnelmaan sopivaksi.

Materiaali: suupuhallettu lasi, marmori, musta tekstiilijohto
Mitat:
lasivarjostin Ø23cm, korkeus 23cm,
jalusta Ø12cm, korkeus 12cm
Johdon mitta: 2m
Paino: 2.8kg
Valonlähde: E14 (ei sisälly)
Väri: hopeakiiltoinen lasi, musta marmori

Kysy lisätietoja

Valmistaja

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17