Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Secto Teelo 8020 pöytävalaisin koivu

455,00€ 366,94€
455,00€ 366,94€

Yhteensä:

455,00€ 366,94€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Seppo Koho

Valmistaja: Secto Design

Secto jatkaa luonnonmukaista valaisinperhettä tällä Teelo 8020 valaisimella. Seppo Kohon suunnittelema valaisin on kotimaisesta koivusta valmistettu yksinkertaisen kaunis pöytävalaisin, joka sopii niin yöpöydälle kuin kirjahyllyynkin luomaan tunnelmaa. Valaisin on valmistettu käsityönä muotoonpuristetusta koivusta ja sen yksi kauneimmista yksityiskohdista on varren ja varjostimen liitoskohta.

Materiaali: Muotopuristettu koivu
Mitat: Leveys 33 cm, halkaisija 11 cm, korkeus 38 cm
Johdon pituus: 190 cm, valkoinen tekstiilijohto
Väri: Koivu
Valonlähde: E27 LED max. 20W (sisältyy)
Hoito-ohjeet: Pyyhi pölyt säännöllisesti. Tarvittaessa pyyhi nihkeällä liinalla.
Lisätietoa: Valaisin soveltuu vain kuumentumattomille polttimoille, ei halogeeneille.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Secto Design – valaisimia luonnonmateriaalista

Secto Designin nousujohteinen tarina alkoi 1995, kun Tuula Jusélius löysi yrityksen riveihin uuden suunnittelijan, Seppo Kohon. Parivaljakko jakoi innostuksensa pohjoismaista puuta, selkeää suunnittelua ja ammattimaista puutyöstöä kohtaan. Näitä arvoja vaalien he loivat lopulta täysin uudenlaisten valaisimien sarjan. Markkinoilla ei tuolloin ollut luonnollisen henkisiä lamppuja, jotka käyttäisivät puuta materiaalinaan. Tähän tarpeeseen Seppo Koho loi Secto -riippuvalaisimen, joka on yrityksen selkäranka vielä tänäkin päivänä. 

Tuotannolle haaste oli suuri, mutta sitäkin vaikeampaa oli saattaa täysin uudenlainen konsepti yleiseen suosioon. Lyömätön laatu ja rohkea design kuitenkin vakuuttivat ajan kanssa ja pian Secto Designista tuli suuruus, jona se tunnetaan yhä tänäkin päivänä. Suomessa valmistetut tuotteet tehdään parhaista materiaaleista, korkeatasoisella valmistusprosessilla. Valaisimet ovat yleisilmeeltään arkkitehtonisesti vakuuttavia ja täyttävät isonkin tilan pehmeästi siivilöityvällä valollaan, unohtamatta puun tuomaa lämpöä.

Sälemotiivista tuttuja valaisimia löydät laajasta Secto –valikoimastamme, aina näyttävistä kattovalaisimista kauniisiin pöytävalaisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17