Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Normann Copenhagen Grant pöytävalaisin messinki

405,00€ 326,61€
405,00€ 326,61€

Yhteensä:

405,00€ 326,61€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Simon Legald

Valmistaja: Normann Copenhagen

Normann Copenhagen Grant valaisinsarjan on suunnitellut Simon Legald. Varjostimien pyöristetty siluetti on saanut inspiraation Kööpenhaminan ikonisista katuvaloista. Epätavallinen materiaaliyhdistelmä antavat valaisimelle modernia selkeyttä sekä klassista viehätysvoimaa. Grant on pohjimmainen ajaton valaisinsarja, joka näyttää kodilta niin intiimeissä tiloissa kuin mahtavissa majesteettisissa halleissa.

Materiaali: Teräs, graniitti, tekstiilijohto
Mitat: Halkaisija 17.5 cm, korkeus 45 cm
Paino: 2.5 kg
Väri: Messinki
Valonlähde: LED 4W, 300-340 lumen
Valaisimen kanta: GX53
Lisätietoa: Himmennettävä


Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Normann Copenhagen – uusi näkökulma designiin

Tanskalaisen Norman Copenhagenin missio alusta asti oli luoda rohkeita esineitä, jotka kääntävät katseita pitkään. Suunnittelijat Jan Andersen ja Poul Madsen perustivat yrityksen 1999. Vuonna 2002 valmistunut Norm 69-lamppu oli alkusykäys, joka siivitti Normann Copenhagenin suureen tietoisuuteen. Seuraavien vuosien aikana mallisto laajeni räjähdysmäisesti yli 30 tuotteella ja pian mukaan tulivat valaisimien lisäksi mukaan myös huonekalut. Kaiken tämän lisäksi alkoi mittava yhteistyö suurten suunnittelijoiden ja uusien nousukkaiden kanssa. 

Uusien näkökulmien ja normien haastamisen avulla Norman Copenhagen tekee tavallisesta tavatonta. Norman Copenhagen erottaa itsensä muista etenkin räväyttävillä värivalinnoilla, jotka ovat usein muotimaailmasta lainattuja. Alati kasvava kokoelma pitää sisällään niin huonekaluja kuin veistoksellisia valaisimia. Meiltä löydät mm. Norm 69- valaisimet ja Tablo-pöydät.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17