Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Piton Portable pöytävalaisin musta

235,00€ 189,52€
235,00€ 189,52€

Yhteensä:

235,00€ 189,52€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Tom Chung

Valmistaja: Muuto

Muuto Piton on Tom Chungin akkukäyttöinen kannettava valaisin, joka on saanut inspiraationta taskulampusta sekä vuorikiipeilyssä käytettävistä välineistä. Leikkisää valaisinta voidaan käyttää makuulla, seisten, kallistaen hyllyllä tai ripustettuna köydestä paikkaan, jonka haluat valaista. Näyttävä Piton myös kulkee mukanasi vaivattomasti kantokahvan avulla.

Pakkaukseen kuuluu USB-kaapeli lataamista varten. Käyttöaika lataamisen jälkeen 6-13,5 tuntia.

Materiaali: Alumiini, muovi
Mitat: Leveys 32.1 cm, syvyys 13.2 cm, korkeus 21.8 cm
Johdon pituus: 300 cm
Väri: Musta
Valonlähde: Kiinteä 3.2W LED
Värilämpötila: 2700K
Suojausluokka: IP54
Lisätietoa: Valaisimessa on kolme valaistustehoa. USB-kaapeli sisältyy.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17