Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Leaf pöytävalaisin kuparinruskea

295,00€ 237,90€
295,00€ 237,90€

Yhteensä:

295,00€ 237,90€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Broberg & Ridderstråle

Valmistaja: Muuto

Muuto Leaf pöytävalaisimessa yhdistyvät siro ja elegantti muoto sekä energiaa säästävä LED -teknologia. Leafin epäsymmetrinen, puun tai kasvin lehteä muistuttava muoto antaa sille sympaattisen olemuksen. Litteää varjostinta on mahdollisuus kääntää. Leaf-pöytävalaisin sopii niin työpöydälle kuin kirjahyllyynkin.

Materiaali: Alumiini, messinki
Mitat: Leveys 15.5 cm, korkeus 41.5 cm, syvyys 18 cm
Johdon pituus: 180 cm
Väri: Kuparinruskea

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17