Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Focus valaisin musta saarni

159,00€ 128,23€
159,00€ 128,23€

Yhteensä:

159,00€ 128,23€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Andreas Bergsaker

Valmistaja: Muuto

Muuto Focus pöytävalaisin ei tyydy asettumaan vain valaisimeksi muiden kodin esineiden rinnalle. Muotoilija Andreas Bergsaker onnistui luomaan valaisevan esineen, jolla on omaleimainen, suojeleva olemus: sen laakealle puujalustalle asetetut esineet saavat olla hetken valokeilassa ja huomion keskipisteenä. Saarnesta sorvatun Focus-valaisimen pinta on kauniin syykuvioinen mikä korostaa valaisimen yksilöllistä ilmettä. Pöydälle, hyllylle tai ikkunanlaudalle asetettuna Focus-valaisin luo tilaan persoonallisuutta sekä uudenlaisen säilytyspaikan tärkeimmille pikkutavaroillesi.

Materiaali: Musta saarni, kumi
Mitat: Korkeus 29 cm
Pohjan halkaisija 16 cm
Valonlähde: GU10 LED 2W
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17