Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Magis Linnut Kirassi valaisin

464,00€ 374,19€
464,00€ 374,19€

Yhteensä:

464,00€ 374,19€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Oiva Toikka

Valmistaja: Magis

Magis Kirassi valaisee missä tahansa ilman johtoja. Oiva Toikalle ominaisen linnun muodon saanut Kirassi on ajaton tunnelmantuoja, joka toimii kodin joka huoneessa. Ladattava ja helposti siirreltävä pöytävalaisin on kaunis elementti myös sammutettuna ollessaan. Kirassi valaisee täydellä latauksella noin kuusi tuntia.

Valaisin on osa Oiva Toikan, Magisin ja Iittalan yhteistyönä syntynyttä valaisinkokoelmaa, johon on poimittu muodot Birds By Toikka -kokoelman linnuista. Ilmeikkäät piirteet saaneet Toikan lintuvalaisimet on valmistettu polykarbonaatista, joka valmistusvaiheessa käyttäytyy lasin tavoin.

Materiaali: Polykarbonaatti, ABS -muovi
Mitat: Leveys 23 cm, korkeus 27 cm, pituus 46 cm
Väri: Valkoinen
Valonlähde: 5W LED (Sisältyy)
Suojausluokka: III IP40
Lisätietoa: Kosketushimmennin, mukana Micro USB-latauskaapeli.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Magis

Magis perustettiin Eugenia Perazzan toimesta vuonna 1976 Italiassa. Yrityksen menestys perustuu sen haluun tarjota asiakkailleen mahdollisuuden käytännöllisiin ja laadukkaisiin kodin tuotteisiin, jotka on luotu yhteistyössä maailman nimekkäimpien suunnittelijoiden kanssa. Jokaisella näistä eettisistä, esteettisistä ja runollisista tuotteista on oma luonteensa ja oma tarinansa kerrottavana. Magis-tuotteista on tullut myös osa museoiden pysyviä kokoelmia muun muassa MoMa:ssa New Yorkissa, Lontoon Victoria and Albert museossa sekä Centre Pompidoussa Pariisissa.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17