Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Lundia Loisto harmaa

466,00€ 375,81€
466,00€ 375,81€

Yhteensä:

466,00€ 375,81€

Tilattavissa

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jukka Korpihete

Valmistaja: Lundia

Lundian uusin työpöytävalaisin Loisto on enemmän kuin pelkkä valaisin. Jalassaan sillä on mobiililaitteiden lataukseen tarkoitettu usb-portti. Lisäksi sen heijastumat on minimoitu läppäri- ja tablettityöskentelyä ajatellen. Himmennin varmistaa, että valon määrä on jokaisessa tilanteessa sopiva ja valaisimen jalka tuottaa mukavaa yleisvaloa tilaan.

Mitat: Halkaisija 28.5 cm, korkeus 54.5 cm
Jalustan halkaisija: 17.2 cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Lundia kalusteet – kotimaista laatua

Lundian kotimaista laatusuunnittelua on nautittu jo vuodesta 1948. Perheyritys luottaa arvoissaan aitouteen, joka näkyy kaikessa sen toiminnassa. Ajatuksen ytimessä ovat aidot materiaalit ja aidosti elämää parantava muotoilu, joka on tehty aidosti kestämään. Arvostettujen suomalaisten suunnittelijoiden kädestä syntyvät muotoilut ovat selkeän kauniita, toimivia ja tietysti laadukkaita.  

Lundian kalusteissa käytetty puu on peräisin kestävistä metsistä ja puulajeista. Kestävät rakenteet saadaan hitaasti kasvaneesta lujasyisestä suomalaisesta männystä. Tinkimättömyys jatkaa vaikutustaan tuotteiden valmistusprosessissa, jossa korkea ekologisuus on mukana koko matkan ajan. Tehokkaiden valmistusmenetelmien osana on useita osaamista vaativia käsityövaiheita. Ne antavat tuotteille todellisen laatunsa, josta ne tunnetaan.

 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17