Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Louis Poulsen Panthella Mini pöytävalaisin messinki

772,00€ 622,58€
772,00€ 622,58€

Yhteensä:

772,00€ 622,58€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Verner Panton

Valmistaja: Louis Poulsen

Louis Poulsen Panthella on Verner Pantonin suunnittelema valaisin, joka on saavuttanut todellisen klassikon aseman. Panthella Mini on kompaktimpi koko tunnetusta Panthella pöytävalaisimesta, joka on julkaistu jo vuonna 1971. Myös mini-versiossa säilyy tuttu puoliympyrän muoto, useat sijoittelumahdollisuudet sekä kaunis, tunnelmainen valo. Muotokieleltään pehmeään Panthella -tuoteperheeseen kuuluu useiden pöytävalaisinten lisäksi myös lattiavalaisin. Monipuolisessa Panthella Mini valaisimessa on kätevä ajastintoiminto, joka sammuttaa valaisimen automaattisesti. Ajastintoiminnon saa pois päätä tai sen voi asentää sammuttamaan valaisin joko neljän tai kahdeksan tunnin kuluttua.

Materiaali: Varjostin messinkimetalloitua syvävedettyä terästä, jalusta alumiinia, valkoinen muovijohto
Mitat: Halkaisija 25 cm, korkeus 33.5 cm
Johdon pituus: 250 cm
Väri: Messinki
Valonlähde: Kiinteä 10W LED 2700K (sisältyy pakkaukseen)
Lisätietoa: Valaisin on himmennettävä ja siinä on ajastintoiminto. Valon portaaton himmennys haluttuun tilaan asteikolla 15–100 %.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

LOUIS POULSEN - Valaistuksen mestari

Vuonna 1874 perustettu Louis Poulsen on skandinaavisesta muotoiluperinteestä syntynyt tanskalainen valaisinvalmistaja, jolla muoto seuraa funktiota. Valon muokkaamisesta lähtevä muotoilu pyrkii heijastamaan ja tukemaan luonnonvalon rytmiä. Muotoilun jokaisella yksityiskohdalla on tarkoitus. Kaikki suunnittelu aloitetaan ja lopetetaan valon näkökulmasta. Louis Poulsenilla uskotaan käsityötaidon tuottavan laadukkaita valaisimia ja designtuotteita. Katso kaikki valaisimet >>>

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17