HIMMEE Toad 1UP pöytävalaisin tammi

1 jäljellä

359,00€
Toimitusaika:
2 päivää 2-3 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Materiaali:Suupuhallettu opaalilasi, muotoonpuristettu tammi, tekstiilijohto
Mitat: Leveys 22 cm, korkeus 40 cm
Johdon pituus: 210 cm
Väri: Tammi, valkoinen
Valonlähde: 1 x E14

Himmee - Pohjoisen valosta inspiroitunut 

Himmee on vuonna 2014 perustettu suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia designvalaisimia. Himmeen tuotteissa painotetaan aitoja laadukkaita materiaaleja sekä funktionaalista ja ajatonta muotoilua. Lyhyestä historiastaan huolimatta Himmee on niittänyt tunnettuutta jo useissa maissa ja saavuttanut myös laajasti tunnustusta sekä kotimaassa että kansainvälisesti.
 

Himmee valmistaa laadukkaita valaisimia erilaisiin tiloihin, kuten kotiin, toimistoon, hotelleihin ja muihin julkisiin tiloihin. Brändin tuotteet yhdistävät taidokkaan muotoilun, korkealaatuiset materiaalit ja innovatiivisen valaistustekniikan. Himmee valaisee tiloja luovasti ja tunnelmallisesti, ottaen huomioon sekä valon käytännöllisen, että esteettisen puolen. Valaisimien muotoilu on usein moderni, minimalistinen ja skandinaavinen, mutta samalla niissä voi olla leikkisyyttä ja omaperäisyyttä. Brändin valikoimaan kuuluu kaikenlaisia valaisintyyppejä aina kattovalaisimista seinävalaisimiin.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Timo Niskanen

Samankaltaisia tuotteita

Search