Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Slant pöytävalaisin khaki

337,00€ 271,77€
337,00€ 271,77€

Yhteensä:

337,00€ 271,77€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: HAY

HAY Slant pöytävalaisin ottaa tilan haltuun rohkean graafisella muotoilullaan. Alumiinista valmistetun valaisimen kalteva muoto ja jykevä varjostin uhmaavat tasapainoa, ollen kuitenkin täydellisesti balanssissa. Pelkistetyssä valaisimessa ei ole mitään ylimääräistä, minkä ansiosta kokonaisuus on ehyt ja puhdas. Slant pöytävalaisimen veistoksellinen muotoilu sekä toimiva, suunnattu valo tekevät siitä sopivan erilaisiin koti- ja toimistoympäristöihin.

HAY Slant pöytävalaisin on syntynyt HAY:n sekä Branch suunnittelutiimin yhteistyön myötä. Branch tiimiin kuului japanilainen opettaja Tsunao Nagasaki sekä design-oppilaitos Tama Art Universityn opiskelijoita ja jo valmistuneita oppilaita.

Materiaali: Alumiini, tekstiilijohto
Mitat: Leveys 23.5 cm, korkeus 28 cm, syvyys 24.5 cm
Väri: Khakinvihreä
Johdon pituus: 200 cm
Valonlähde: 10-13W LED E27, 1000-1500lm, 2700K (ei sisälly)
Valmistusmaa: Kiina

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17