Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY PC varrellinen pöytävalaisin musta

395,00€ 318,55€
395,00€ 318,55€

Yhteensä:

395,00€ 318,55€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Pierre Charpin

Valmistaja: HAY

HAY PC pöytävalaisimen asentoa muutat helposti tilanteeseen sopivaksi kahden erimittaisen säädettävän varren ansiosta. Ranskalaisen Pierre Charpinin suunnittelema PC on muotoilultaan kauniin yksinkertainen, mutta samalla funktionaalinen ja erottuva. Valaisimen kaasujousituksen ansiosta varret pysyvät visusti siinä asennossa, mihin ne on säädetty pitäen valon juuri oikeassa paikassa. PC pöytävalaisimessa on ainutlaatuinen muistitoiminto, joka sammuttaa valaisimen automaattisesti kuuden tunnin kuluttua. Varjostimessa olevasta kytkimestä valaisinta saa myös himmennettyä.

Materiaali: Alumiini, rauta, teräs, silikonijohto
Kuvun halkaisija: 14 cm
Jalustan halkaisija: 15 cm
Varren taittuvat osat: 42 cm ja 55 cm
Johdon pituus: 200 cm, silikonijohto
Väri: Pehmeä musta (Soft black)
Valonlähde: Kiinteä 5.7W LED (sisältyy pakkaukseen)
Värilämpötila: 3000K
IP luokitus: 20
Lisätietoa: LED:n käyttöikä kirkkaimmillaan on noin 25 000 tuntia, mikä vastaa noin 7 vuotta, jos valaisinta pidetään joka päivä päällä 10 tuntia. Tämän jälkeen LED:n teho laskee 30%.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17