Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY PC Portable valaisin musta

112,00€ 90,32€
112,00€ 90,32€

Yhteensä:

112,00€ 90,32€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Pierre Charpin

Valmistaja: HAY

HAY PC Portable valaisin on näppärä USB-ladattava valaisin sisä- ja ulkokäyttöön. Latauksen jälkeen valaisin on vapaasti siirreltävissä sinne missä sitä tarvitsetkin. PC Portable valaisimien värit on luotu HAY:n ulkokalusteiden valikoimaan sopiviksi, mutta yhtä hyvin ne sopivat myös sisätiloihin. Valkoinen väri antaa valoa kaikkialle ympärilleen, kun musta ja oliivi väri suuntaavat valon alaspäin.

Pakkaukseen kuuluu USB-kaapeli lataamista varten. Käyttöaika lataamisen jälkeen 8-10 tuntia. Valaisimissa vaihdettavat LED-valonlähteet, joiden arvioitu käyttöikä on 25 000 tuntia.

Materiaali: Muotoonpuristettu ABS-muovi
Mitat: Halkaisija 14 cm, korkeus 22 cm
Väri: Musta
Valonlähde: 1 x LED G4 3.5W, 3.6V
Lisätietoa: Valaisimessa on kolme valaistustehoa. USB-laturi sisältyy.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17