Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Parade 320 pöytävalaisin valkoinen

313,00€ 252,42€
313,00€ 252,42€

Yhteensä:

313,00€ 252,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnsen

Valmistaja: HAY

Hay Parade pöytävalaisimet ovat suunnitellet Tanskalaiset suunnittelijat Viola Heyn-Johnsen ja Jonas Trampedach. Neliömäisestä pohjasta ja kaarevasta värillisestä lasista koostuvan geometrisen muodon ansiosta ilme muuttuu riippuen siitä, mihin kulmaan lamppua käännetään. Huolellisesti valitut koot ja värit täydentävät toisiaan korkeudessa, sävyssä ja lämpötilassa luoden yhtenäisen vaikutelman, kun useita valaisimia käytetään yhdessä. Yhtä houkuttelevia valaisimet ovat myös yksinään esimerkiksi yöpöydällä tai kirjahyllyssä, olivat valot päällä tai eivät. Parade yhdistää toiminnallisuuden sekä estetiikkaan luodakseen monipuolisen ja ainutlaatuisen valaisimen. Parade on myös himmennettävä, jonka avulla valo voidaan säätää juuri sopivaksi tilanteen mukaan.

Valaisimessa on integroitu LED-valolähde, joka voidaan tarvittaessa vaihtaa.

Materiaali: Lasi, alumiini, polykarbonaatti, silikonijohto
Mitat: Halkaisija 15.5 cm, korkeus 32 cm
Johdon pituus: 200 cm
Paino: 1.5 kg
Väri: Valkoinen (shell white)
Valonlähde: Kiinteä 5W LED, 2 800K
Lisätietoa: Himmennettävä, polttoikä 25 000h.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17