Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY LBM pöytävalaisin kermanvalkoinen

169,00€ 136,29€
169,00€ 136,29€

Yhteensä:

169,00€ 136,29€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Moisés Hernández

Valmistaja: HAY

HAY LBM-pöytävalaisin on saanut vaikutteita meksikolaisen Luis Barragán Morfínin arkkitehdin innovatiivisesta geometrian, värin ja valon käytöstä. Aivan kuten Barragánin arkkitehtuurissa seinät toimivat kehyksenä, joka luo varjoja värin ja ulottuvuuden luomiseksi, LBM käyttää taitettua pystysuoraa teräslevyä luodakseen samanlaisen runollisen valon ja värin vuorovaikutuksen. Moisés Hernándezin valaisin on yhtä houkutteleva sekä käytössä että pois päältä. LBM:n toiminnallisuus ja tarkoituksella selkeä muotoilu tekevät siitä sopivan monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin koti- ja yritysympäristöissä.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs, alumiini, polykarbonaatti, silikonijohto
Mitat: Leveys 22.5 cm, syvyys 10.5 cm, korkeus 22 cm
Johdon pituus: 220 cm
Paino: 0.85 kg
Väri: Kermanvalkoinen (cream white)
Valonlähde: Kiinteä himmennettävä 8W LED
Värilämpötila: 2800 K

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17