Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Apollo Portable pöytävalaisin

255,00€ 205,65€
255,00€ 205,65€

Yhteensä:

255,00€ 205,65€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: STUDIO 0405

Valmistaja: HAY

HAY Apollo on STUDIO 0405:n suunnittelema johdoton valaisin sisä- ja ulkokäyttöön. Ladattava ja kannettava Apollo loistaa kauniin lämmintä valoa tarjoten tunnelmaa kaikkialla, sijoititpa sen sitten olohuoneeseen, kesäterasille tai mökin laiturille.

Apollo valaisimessa itse valonlähde sekä ladattava akku jäävät katseelta piiloon varjostimen sisään. Siirrettävässä valaisimessa riittää yhdellä latauskerralla valoa noin 10 tunniksi.

Materiaali: Suupuhallettu opaalilasi
Mitat: Halkaisija 12.5 cm, korkeus 22.5 cm
Väri: Valkoinen
Himmennys: Kyllä, kolme eri tasoa
Valonlähde: LED G4, 3W, 220lm, 2800K lämmin valkoinen
Paloaika: Noin 25 000 tuntia
IP-luokitus: IP44
Lisätietoa: 100 cm USB-latausjohto sisältyy pakkaukseen. Valaisin valmistetaan käsityönä, joten pieniä eroja koossa ja muodossa voi esiintyä. Varjostimen kuuluu olla hieman kenollaan.
Valmistusmaa: Kiina

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17