Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Anagram pöytävalaisin musta

302,00€ 243,55€
302,00€ 243,55€

Yhteensä:

302,00€ 243,55€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Sam Weller

Valmistaja: HAY

Hay Anagram pöytävalaisin yhdistää toiminnallisuuden visuaaliseen vetovoimaan luodakseen pöytävalaisimen, jolla on vankka rakenne ja vahva persoonallisuus. Kestävä teräslevyvarjostin ja putkijalat on rakennettu kestämään, mikä luo vankan läsnäolon. Valaisimessa on päälle/pois-kytkin, ja siinä käytetään tavallisia jälkiasennettavia polttimoja. Sam Wellerin suunnitelema valaisin sopii täydellisesti työpöydälle taikka lisävalonlähteenä sijoitettuna senkkin päälle tai ikkunalaudalle. Varjostin on saatavana neljässä eri värivaihtoehdoissa.

Materiaali: Märkäruiskutettu teräs, alumiini, kangasjohto
Mitat: Leveys 36.5 cm, syvyys 14 cm, korkeus 32.5 cm
Johdon pituus: 200 cm
Paino: 2 kg
Väri: Musta (iron black)
Valonlähde: 2 x 5-8W LED, E14
Lisätietoa: Ei ole himmennettävä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17