Fritz Hansen Night Owl pöytävalaisin Smokey White/saarni

254,00€
Toimitusaika:
2 päivää 2-3 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Materiaali: Saarni, polykarbonaatti
Mitat: Halkaisija 23.5 cm, korkeus 23.9 cm
Väri: Valkoinen, saarni
Valonlähde: Max. 15W, E27
IP luokitus: 20
Lisätietoa: Polttimon enimmäispituus 11 cm ja enimmäishalkaisija 6 cm.

Fritz Hansen on tanskalainen brändi, joka perustettiin vuonna 1872 tanskalaisen puuseppä Fritz Hansenin toimesta. Yritys tunnetaan laadukkaista, nykyaikaisista huonekaluistaan sekä yhteistyöstään arvostettujen suunnittelijoiden kanssa. Fritz Hansen on tuottanut monia ikonisia huonekaluja, jotka ovat muodostuneet design-klassikoiksi. Yksi tunnetuimmista Fritz Hansenin suunnittelemista tuotteista on "Egg-tuoli", jonka on luonut tanskalainen arkkitehti ja muotoilija Arne Jacobsen vuonna 1958. 

Yrityksen sitoutuminen laadukkaaseen käsityöhön ja suunnittelun huippuosaamiseen on ansainnut Fritz Hansenille maineen yhtenä maailman johtavista huonekalujen valmistajista. Heidän huonekalujaan nähdään usein kodeissa, toimistoissa, hotelleissa ja julkisissa tiloissa ympäri maailmaa.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Nicholai Wiig Hansen

Samankaltaisia tuotteita

Search