Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Tiny pöytävalaisin korkea messinki

199,00€ 160,48€
199,00€ 160,48€

Yhteensä:

199,00€ 160,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Tiny on siro pöytävalaisin, joka toimii koristeellisena valonlähteenä missä tahansa huoneessa. Pienen kokonsa ansiosta se on mahdollista sijoittaa vaivattomasti ikkunalaudalle, työpöydälle tai tv-tasolle. Teollisen Art Deco -tyylin innoittamana Tiny huokuu yksinkertaisuutta sekä muotoilussa että materiaalissa.

Ferm Living Tiny valaisimen varjostinta voi kallistaa, mikä antaa valaisimelle ainutlaatuisen ilmeen ja luo erilaisen valaistuksen halutun tunnelman mukaan. Mittasuhteilla leikittelevä Tiny pöytävalaisin on kaunis katseenkiinnittäjä kotona ja toimistossa.

Materiaali: Messinkipinnoitettu metalli, musta kangasjohto
Mitat: Halkaisija 12 cm, korkeus 42.2 cm
Johdon pituus: 2 metriä
Väri: Messinki
Valonlähde: Max 12W LED, E14 (ei sisälly pakkaukseen)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17