Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Bell pöytävalaisin

199,00€ 160,48€
199,00€ 160,48€

Yhteensä:

199,00€ 160,48€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Bell pöytävalaisimen takana on inspiraatio 70-luvun lasisista vintagevalaisimista. Tuon ajan valaisimisissa toistunut pehmeä, hajautettu valo ja pyöreä muotokieli pääsivät vahvasti osaksi suloista Bell valaisintakin. Kokonaan opaalilasista valmistettu pöytävalaisin on saanut ylleen kiiltävän viimeistelypinnan ja kauniina yksityiskohtana komeilee krominen jalusta. Ferm Living Bell pöytävalaisin loistaa tasaisen kaunista valoa esimerkiksi hyllyllä valaisten suosikkikirjasi tai tv-tason päällä luoden hämärtyvään tilaan pehmeää tunnelmaa.

Materiaali: Opaalilasi, kromi, kangasjohto
Mitat: Halkaisija 20.5 cm, korkeus 27.7 cm
Johdon pituus: 2 m
Väri: Valkoinen, kromi
Valaisimen kanta: E27 (polttimo ei sisälly)
Lisätietoa: Katkaisija johdossa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17