Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Arum pöytävalaisin musta

405,00€ 326,61€
405,00€ 326,61€

Yhteensä:

405,00€ 326,61€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Arum pöytävalaisimessa yhdistyy kauniisti raskas marmorijalka sekä kevyen lehtimäinen, kaarevan varren varassa oleva varjostin. Valaisimen orgaaninen muotoilu sulautuu vaivattomasti tyylikkään mustaan ulkoasuun. Mattapintainen, luonnonvalkoinen varjostimen sisäosa heijastaa tasaista ja pehmeää valoa. Vajostinta voi säätää tilanteen mukaan sopivampaan valaisukulmaan. Arum sopii sekä työpöydän valoksi, mutta yhtä lailla myös tunnelmaa luomaan sohvan vierelle tai huoneen nurkkaan.

Materiaali: Varjostin ja varsi jauhemaalattua terästä, jalusta mustaa marmoria
Mitat: Leveys 20,5, korkeus 51 cm, syvyys 34 cm
Johdon pituus: 2,6 m
Väri: musta
Lampunkanta: E14

Kysy lisätietoja

Valmistaja

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17