Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

FDB Møbler U4 Hiti pöytävalaisin musta

Uutuus
299,00€ 241,13€
299,00€ 241,13€

Yhteensä:

299,00€ 241,13€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Philip Bro & Dögg Gudmundsdottir

Valmistaja: FDB Møbler

FDB Møblerin U4 Hiti valaisin on esimerkki siitä, kuinka voit luoda uudenlaisen valaisimen, mutta sellaisen joka on selvästi inspiroitunut klassikoista. Philip Bro ja Dögg Gudmundsdottirin suunnittelema valaisin, mikä on saanut inspiraationsa tanskalaisista muotoiluperinteistä, mutta siinä on myös ulkomaalaisia vaikutteita.

Materiaali: FSC-sertifioitu tammi, opaalilasi
Mitat: Halkaisija 25.8 cm, korkeus 39.6 cm
Johdon pituus: 200 cm
Paino: 0.4 kg
Väri: Musta, opaali
Valonlähde: 1xE27, 3-5W LED
Lisätietoa: Valaisin toimitetaan kasattuna.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

FDB Møbler - kestävä kehitys edellä

Vuonna 1942 perustetun tanskalaisen FDB Møblerin suunnittelijakaartiin kuuluu tunnettuja nimiä, kuten Børge Mogensen, Poul Volther ja Jørgen Bækmark. FDB Møblerin kalusteet ovat alusta alkaen olleet kestäviä, kiinnostavia ja laajasti myytyjä.

1980-luvulla tehdas lopetti toimintansa ja suunnittelijat myivät piirrustuksiaan muille valmistajille, kuten HAY:lle. Kuitenkin vuonna 2013 avautui uusi mahdollisuus pistää FDB Møblerin tehdas pyörimään ja hetkessä brändi tavoitti suuren suosionsa uudelleen. Arvostetun yrityksen mallisto koostuu yhä pitkälti samoista klassikoista, kuin 40-luvulla, mutta myös uutuuksia tulee valikoimaan vuosittain.

Tänä päivänä yrityksen tavoitteena on olla maailman kestävin designbrändi - ja jo nyt he ovat Tanskan kestävin. FDB:n kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex -sertifikaatti, jokainen käytetty puu on FSC-sertifioitua ja yhä useampi tuote on saanut myös Nordic Swan -merkin, joka meillä tunnetaan paremmin Joutsenmerkkinä. Käynnissä on parhaillaan myös jokaisen tuotteen, sekä koko konsernin, tarkan hiilijalanjäljen laskeminen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17