Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Design House Stockholm Block mini mustalla johdolla

189,00€ 152,42€
189,00€ 152,42€

Yhteensä:

189,00€ 152,42€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Harri Koskinen

Valmistaja: Design House Stockholm

Design House Stockholmin Block Mini on yksinkertaisuudessaan näyttävä valaisin. Valaisimen LED-polttimo on kahden valetun lasitiilen sisässä. Harri Koskisen suunnittelema Block kokonaisuus näyttää yhtenäiseltä lasilta, jonka sisästä valo kuultaa kauniisti ympäristöön. Mini on pienempi versio alkuperäisestä Block-valaisimesta.

Materiaali: Valettu lasi, muovijohto
Mitat: Leveys 12 cm, syvyys 7.5 cm, korkeus 7 cm
Kanta: E10
Johdon väri: Musta
Lisätietoa: LED-polttimo tulee valaisimen mukana.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Design House Stockholm

Anders Färdig perusti Design House Stockholmin vuonna 1992, ns. muotoilun julkaisutaloksi. Yritys toi ensimmäiset omat tuotteensa ulos 1997. Design House Stockholmilla on omalaatuinen, monella tapaa käänteinen toimintatapa suunnittelijoidensa kanssa. He eivät valitse tuotteelle suunnittelijaa, vaan kiinnostuneet suunnittelijat tuovat omat ideansa pöydälle. Tuotteissa on tätä kautta vahva, omaperäinen ja inhimillinen leimansa. Tavoitteena on kerätä nimen taakse paras skandinaavinen mallisto, joka elää yli trendien. Tämä onnistuu rohkeilla tuotteilla, jotka tuovat aina jotain uutta genreensä.

Design House Stockholmissa ei myöskään luoteta vain suuriin suunnittelijoihin, vaan sen kautta moni tuntematonkin suunnittelija on saanut tuotteensa kaikkien saataville.  Block-hittivalaisimen suunnitteli Harri Koskinen, ollessaan vielä tuntematon opiskelija. Valaisin nousi maailman suosioon ja on yksi tämän hetken tunnetuimmista valaisimista Design House Stockholmin mallistossa. Yli sata suunnittelijaa on vuosien saatossa kasvattanut Design House Stockholmin valikoimaa uniikeilla tuotteillaan. 

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17