Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Warm Nordic Silhouette lattiavalaisin musta

909,00€ 733,06€
909,00€ 733,06€

Yhteensä:

909,00€ 733,06€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Svend Aage Holm-Sørensen

Valmistaja: Warm Nordic

Warm Nordic Silhouette on Svend Aage Holm-Sørensenin suunnittelema elegantti lattiavalaisin. Vuonna 1956 suunniteltu veistoksellinen valaisin yhdistelee erilaisia muotoja ja leikittelee valon heijastuksen kanssa. Mattapintainen runko ja messinkiset yksityiskohdat viimeistelevät valaisimen ylellisen ilmeen.


Svend Aage Holm-Sørensen oli tanskalainen valaisinmuotoilija ja metalliseppä, jolla oli kokeellisuus ja materiaalien ymmärtäminen täydellisessä tasapainossa. Hän loi innovatiivisia, korkealaatuisia valaisimia, jotka näyttivät kansainvälisiltä ja huokuivat samaan aikaan pohjoismaista estetiikkaa. Svend suunnitteli kaikkea kirjekuorista raitiovaunulippuihin. Osa suunnitelmista jäi piirrustusten ja ideoiden tasolle, mutta osan hän toi eloon lamppujen muodossa. Mielikuvituksensa, taitojensa ja visioidensa ansiosta Svendin työt ovat merkittävä osa tanskalaista valaisinsuunnittelua.


Materiaali: Maalattu teräs, messinki
Mitat: Leveys 45 cm, syvyys 59 cm, korkeus 140 cm
Varjostimen halkaisija: 45 cm
Valaisimen kanta: E27
Valonlähde: Max. 5,5W LED (ei sisälly pakkaukseen)
IP luokitus: 20
Energialuokka: A++-A
Väri: Musta (black noir)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

We aren’t cool. We’re Warm Nordic.

Warm Nordic on tanskalainen kunnianhimoinen brändi, joka on ankkuroinut pohjoismaiseen design historiaan ajattoman ja esteettisen tyylin, joka inspiroi sinua arvostamaan elämän pieniä asioita. Yritys on lopputulos useiden vuosien intensiivisestä työstä uuden muotoilun, muotoilun historian, laadun ja persoonallisuuden parissa. Warm Nordic tarjoaa värikkään ja hurmaavan huonekalukattauksen sekä valaisimia ja sisustustuotteita täynnä persoonallisuutta. Tuotteet kiteyttävät pohjoismaisen sielunmaiseman, jonka ansiosta ne ovat ajattomia ja lämminhenkisiä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17