Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Tripod HM8 lattiavalaisin punaruskea

844,00€ 680,65€
844,00€ 680,65€

Yhteensä:

844,00€ 680,65€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Hvidt&Mølgaard

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Tripod -lattiavalaisimen suunnitteli tanskalainen muotoilukaksikko Hvidt & Mølgaard jo vuonna 1953, mutta se otettiin tuotantoon vasta vuonna 2020. Muodoiltaan kauniin minimalistinen valaisin on valmistettu maalatusta metallista yhdessä messinkisten yksityiskohtien kanssa. Tripod pysyy tukevasti pystyssä sirojen jalkojen ja ainutalaatuisen valaisen varren päässä olevan pallon avulla.

Materiaali: Maalattu metalli, messinki
Mitat: Leveys 47 cm, syvyys 63 cm, korkeus 134 cm
Väri: Punaruskea, messinki
Johdon pituus: 2 m (virtakytkin johdossa)
Valonlähde: E27 7-9W LED (ei sisälly pakkaukseen)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17