Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Pull lattiavalaisin valkoinen/öljytty tammi

579,00€ 466,94€
579,00€ 466,94€

Yhteensä:

579,00€ 466,94€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Whatswhat

Valmistaja: Muuto

Muuto Pull on todellakin omaalaatuinen lattiavalaisin. Sen valaisimen kupu roikkuu vapaasti johdon päässä. Sitä voi siirtää ja säätää intuitiivisesti persoonallisen valaistuksen saavuttamiseksi.

Materiaali: Tammi, tekstiilipäällysteinen muovikupu
Mitat: Korkeus 150 cm, jalustan halkaisija 31.5 cm
Varjostimen halkaisija: 27 cm
Johdon pituus: 200 cm
Väri: Tammi, valkoinen varjostin
Lisätietoa: Johdossa himmennin.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17