Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Post lattiavalaisin

699,00€ 563,71€
699,00€ 563,71€

Yhteensä:

699,00€ 563,71€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Earnest Studio

Valmistaja: Muuto

Muuto Post lattiavalaisin on innovatiivinen ja muuntautuva. Graafinen, vapaa ulkomuoto ja käyttäjää palvelevat toiminnallisuudet saavat valaisimen erottumaan edukseen. Lattiavalaisimen joustava, magneettinen liitos mahdollistaa valopisteiden siirtämisen ja kääntämisen käyttäjää miellyttävään korkeuteen ja asentoon. Myös johtojen laskeutumispaikat ovat siirrettävissä magneettikiinnityksen ansiosta. Muuto Post lattiavalaisimeen kuuluu vakiona kaksi valopistettä. Valaisimeen on saatavilla lisäosana valopisteitä ja johtokiinnikkeitä, jotka voidaan liittää kokonaisuuteen.

Materiaali: Jauhemaalattu teräs, valonpiste jauhemaalattua alumiinia, akryyliopaalivarjostin, silikonijohto, johdon pidikkeet muovia, magneettikiinnitys, virtalähde muovia, PVC-johto
Mitat: Korkeus 136.2 cm, halkaisija 9.5 cm
Väri: Musta
Valonlähde: Sisäänrakennettu energiaa säästävä LED-polttimo L70
Käyttöikä: 54 000 tuntia

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17