website

-15%

Jielde Signal SI433 lattiavalaisin harjattu teräs

518,50€
Toimitusaika:
3-4 viikkoa
Toimituskulut:
ilmainen
Saatavuus:
Tilattavissa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 610,00 €
Materiaali: Harjattu teräs
Mitat: Kuvun halkaisija 10 cm, jalustan halkaisija 25 cm, varren pituus 4 x 30 cm
Väri: Teräs
Valonlähde: Max 25W E14

Jielde valaisimet – teollisen muotoilun ikoni 

Vuonna 1940 Jean-Louis Domecq turhaantui etsimään sopivaa työvaloa pajallensa ja alkoi suunnitella sellaista itse. Vuosien kokeilujen jälkeen viimein vuonna 1950 valaisin oli valmis. Jo tuolloin se vastasi täysin kaikkia sille asetettuja vaatimuksia; se oli vankka, yksinkertainen ja tehty säädettäväksi eri asentoihin. Näin valaisin sopeutui kaikkiin työympäristöihin. Käytännöllisyytensä lisäksi valaisimessa oli ripaus tyylikästä teollista muotoilua ja näin ikoni olikin syntynyt. Pian Domecq perusti oman yrityksensä markkinoimaan ja valmistamaan valaisimia. Yrityksen hän nimesi nimikirjaimiensa mukaan: Ji eL De. 

Valaisimien vahvasta asemasta muotoilun maailmassa kertoo se, että se on ollut tuotannossa alkupäivistään aina nykyhetkeen saakka. Jielde-valaisimet eivät kuitenkaan vuosien saatossa ole lakanneet kehittymästä. Tänä päivänä valaisimen eri versioita löytyyk työympäristöjen lisäksi kodin kaikista kolkista: lattiavalaisimina, seinävalaisimina ja pöytävalaisimina. Alkuaikojen tapaan jokainen valaisin on numeroitu, mikä korostaa valaisimien yksilöllisyyttä ja niiden asemaa teollisena taideteoksena. 

Valikoimassamme Jielde Loft sekä Jielde Signal -valaisimet useissa värivaihtoehdoissa.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Jean-Louis Domecq

Jielde-valaisimet valmistetaan yhä käsityönä Ranskan Lyonessa, käyttäen alkuperäisiä työkaluja ja menetelmiä. Valaisimien uniikki valmistunumero henkii yksilöllistä valmistustapaa, joka on jatkunut jo yli 70 vuotta.

Samankaltaisia tuotteita

Search