Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Tiny lattiavalaisin messinki

339,00€ 273,39€
339,00€ 273,39€

Yhteensä:

339,00€ 273,39€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Tiny on siro lattiavalaisin, joka toimii koristeellisena valonlähteenä missä tahansa huoneessa. Korkean, mutta kapean kokonsa ansiosta se on mahdollista sijoittaa vaivattomasti sohvan taakse, lepotuolen vierelle tai tunnelmavaloksi sängyn laidalle. Teollisen Art Deco -tyylin innoittamana Tiny huokuu yksinkertaisuutta sekä muotoilussa että materiaalissa.

Ferm Living Tiny valaisimen varjostinta voi kallistaa, mikä antaa valaisimelle ainutlaatuisen ilmeen ja luo erilaisen valaistuksen halutun tunnelman mukaan. Mittasuhteilla leikittelevä Tiny lattiavalaisin on persoonallinen ja karsimaattinen katseenkiinnittäjä tilassa kuin tilassa.

Materiaali: Messinkipinnoitettu metalli, musta kangasjohto
Mitat: Halkaisija 12 cm, korkeus 124.2 cm
Johdon pituus: 2.6 metriä (katkaisin johdossa)
Väri: Messinki
Valonlähde: Max 12W LED, E14 (ei sisälly pakkaukseen)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17