Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Fatboy Edison The Grand

599,00€ 483,06€
599,00€ 483,06€

Yhteensä:

599,00€ 483,06€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jukka Setälä 2009

Valmistaja: Fatboy

Fatboyn Edison the Grand on mahtavan kokoinen moderni valaisin, jonka tyylikäs runko loistaa tasaisesti ja valaisee kauniisti ympärillä olevan tilan. Lampun kaunis maidonvalkoinen materiaali antaa eteerisen valon, joka vapauttaa mielikuvituksesi lentoon tai ainakin antaa sinulle mahdollisuuden nähdä kanssasi keskustelevan henkilön. Suuren rungon ansiosta tämä lamppu on ylväs myös silloin kun se ei ole päällä eikä se tarvitse siihen edes pöytää. Viimeistely ja materiaalit tekevät tämän valaisimen soveltuvaksi sekä sisä- että ulkokäyttöön. Täyttää EU:n tuoteturvallisuus- ja laatuvaatimukset. Takuu 6 kk.

Materiaali: Polyeteeni
Mitat: Halkaisija 60 cm, korkeys 90 cm
Lisätiedot: Kierrätettävä, UV-suojattu. Likaa ja kosteutta hylkivä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Fatboyn legendaariset säkkituolit 

Fatboyn vuonna 2002 syntynyt mielikuvituksellinen tuotebrändi pulppuaa räväkästä innovaatiosta. Se haastaa tunnetut normit ja tekee arkisista esineistä säväyttäviä kokemuksia. Fatboyssa on ripaus huumoria, joka tulee esiin rentouden kautta, niin tuotteissa kuin omaperäisessä viestinnässä. Fatboyn ideologian kulmakivenä on ajatus, jossa yritetään muuttaa ihmisten ajatusmaailmaa positiivisemmaksi asuinympäristön kokemisen kautta. Häikäilemättömän rohkeat värit, huippukestävät materiaalit ja yksinkertaisuus tekevät tuotteista helppoja ja saavat ne kestämään rentoja hetkiä huolettomasti.

Meiltä löydät Fatboyn legendaaristen säkkituolien lisäksi myös muut ikoniset tuotteet, kuten riippukeinut, koiranpedit, Baboesjkat, Buggle-upit ja kymmenet muut tuotteet arkesi piristykseksi. 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17