Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Vitra Akari 70EN riippuvalaisin

709,00€ 571,77€
709,00€ 571,77€

Yhteensä:

709,00€ 571,77€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Isamu Noguchi

Valmistaja: Vitra

Japanilais-amerikkalainen Isamu Noguchi (1904-1988) alkoi vuonna 1951 suunnitella luonteeltaan keveitä Akari -valoveistoksia. Valaisimien nimi ’akari’ tulee japaninkielisestä sanasta ’valo’ ja ne on valmistettu perinteisestä washi-paperista japanilaisten käsityöläisten toimesta.

"Sähkövalon karkeus muuntuu paperin läpi taianomaisesti kohti valon alkuperää - aurinkoa - niin sen lämpö voi täyttää huoneemme yölläkin." - Isamu Noguchi

Materiaali: Washi-paperi, bambu, teräs
Mitat: Halkaisija 70 cm, korkeus 33 cm
Johdon pituus: 220 cm
Väri: Luonnonvalkoinen
Valonlähde: 1x4W, E27 LED (sisältyy pakkaukseen)
Hoito-ohje: Valaisin voidaan puhdistaa kevyesti sulista valmistetulla pölyhuiskulla, eikä sitä tule altistaa öljylle tai rasvalle. Vain sisäkäyttöön.
Lisätietoa: Suosittelemme käsittelemään valaisinta erityisen varovaisesti, jotta ohueen ja hauraaseen paperiin ei tule repeämiä. Käsintehdyssä paperissa voi olla ulos työntyviä kuituja.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Vitra – kestäviä ja pitkäikäisiä huonekaluja

1950 perustettu sveitsiläinen Vitra on tuonut jo vuosikymmenien ajan suosituimpien suunnittelijoiden kalusteita koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Vitran tuotteet ovat pääasiassa Charles ja Ray Eamesin, George Nelsonin ja Verner Pantonin legendaarisia mallistoja. Nämä suuret nimet tekevät kokoelmasta yhden maineikkaimmista. Vitra ajaa muotoilun asiaa myös tuotteiden ulkopuolisilla hankkeilla, rakentamalla museoita ja gallerioita, jotka ovat tarkoitettu levittämään muotoilun ja arkkitehtuurin tunnettuutta ihmisten keskuudessa. Vitralla muotoilussa arvostetaan pitkäikäisyyttä, joka näkyy kestämään tehdyissä tuotteissa. 

Meiltä löydät mm. George Nelsonin koriste-esineet, Verner Pantonin Panton-tuolit, ja Charles ja Ray Eamesin legendaariset tuolit.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17