Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Verpan Moon Ø34 valaisin valkoinen

563,00€ 454,03€
563,00€ 454,03€

Yhteensä:

563,00€ 454,03€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Verner Panton

Valmistaja: Verpan

Verner Pantonin vuonna 1960 suunnittelema Moon on persoonallinen ja muuntautuva valaisin. Valaisin on valmistettu vapaasti liikuteltavista, ohuista metallilamelleista ja valo suuntautuu asetelmien mukaisesti.

Materiaali: maalattu metalli, valkoinen kangasjohto
Halkaisija: 34cm
Johdon pituus: 2,5m
Väri: valkoinen
Valonlähde: E27 (220V) E26 (110V) max. 60W

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Peter Frandsenin johtama Verpan tuo eloon Verner Pantonin parhaat designit. Pantonin designeista kuuluu usein sanottavan, että ne näyttävät tuoreilta, ajattomilta ja moderneilta aikakaudesta riippumatta. Nykyään Verner Pantonin kokoelmaa on laajennettu uusiin huonekaluihin ja mattoihin, joiden pohjana ovat vanhat suunnitelmat Pantonin arkistoista. Se, että vanhat suunnitelmat voidaan vaivattomasti herättää nykypäivänä, on todellinen näyttö niiden ajattomuudesta ja pitkäikäisyydestä. Ripaus Pantonia muuntaa tilan kuin tilan suuremmaksi.

“Työni tärkein tehtävä on kannustaa ihmisiä käyttämään mielikuvitustaan. Monet elävät harmaa-beigessä maailmassa, peläten kuollakseen värejä. Kokeilemalla valoja, värejä, tekstiilejä huonekaluja, sekä hyödyntäen viimeisintä teknologiaa, yritän näyttää ihmisille uusia tapoja ja kannustaa heitä käyttämään mielikuvitusta piristääkseen heidän elinympäristöään." - Verner Panton

Meiltä löydät Verner Pantonin vaikuttavimmat designit. Verpan System 1-2-3 lounge tuolit, VP Globe valaisimen, FUN-valaisimet ja paljon muuta suuresta mallistosta.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17