Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition P376 KF1 valaisin alumiini

676,00€ 545,16€
676,00€ 545,16€

Yhteensä:

676,00€ 545,16€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Kastholm & Fabricius

Valmistaja: &Tradition

&Tradition P376 on nykyaikaistettu muunnelma klassisesta kattovalaisimesta. P376 valaisimen uudelleenlanseeraus kunnioittaa vuoden 1963 alkuperäistä mallia. Pehmeää, hajautettua valoa tuottava &Tradition P376 valaisimen on suunnitellut tanskalaiset arkkitehdit Kastholm ja Fabricius. Suunnittelijat yhdistivät kokemuksensa seppänä sekä kaapintekijänä luodakseen veistoksellisia, kansainvälisiä tuotteita.

Materiaali: Lakattu metalli, ruostumaton teräs, kangasjohto
Mitat: Halkaisija 47.5 cm, Korkeus 19 cm
Väri: Alumiini

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17