Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Marble Light SV4

196,00€ 158,06€
Klarna

alk. 11,40€/kk

196,00€ 158,06€
Klarna

alk. 11,40€/kk

Yhteensä:

196,00€ 158,06€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Studio Vit

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Marble valaisimen eleganssi on tulosta Studio Vit:in kyvystä perfektoida yksityiskohdat ja karsia muoto selkeimmilleen. Korkealaatuiset materiaalit antavat muodolle oman todellisuutensa. Italialaista Bianco Carrara marmoria ja suupuhallettua lasia.

Johdon pituus: 4 m
Marmori: ø 9 cm, korkeus 6 cm
Lasi: ø11 cm
Valonlähde: G9 Max 25 Watt

Kysy lisätietoja

Valmistaja

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17