Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Formakami JH3 riippuvalaisin

211,00€ 170,16€
211,00€ 170,16€

Yhteensä:

211,00€ 170,16€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jaime Hayon

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Formakami valaisimessa itä kohtaa lännen. Jaime Hayonin suunnittelema leikkisä valaisin modernisoi perinteiset aasialaiset lyhdyt. Norsunluun värinen riisipaperi ja mustat tammiset yksityiskohdat luovat ajattoman valaisimen, joka tuo rauhallista tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Käsin valmistetut Formakami -riisipaperivalaisimet ovat saatavilla useassa eri koossa ja muodossa, jotka muodostavat yhdessäkin kauniita kokonaisuuksia.

Materiaali: Paperi, tammi
Mitat: Halkaisija 46 cm, korkeus 68 cm
Johdon pituus: 4 m, musta tekstiilijohto
Väri: Norsunluun valkoinen
Valonlähde: 2 x E27 Max 60 Watt

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17