Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Flowerpot VP2 tummanvihreä

590,00€ 475,81€
590,00€ 475,81€

Yhteensä:

590,00€ 475,81€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Verner Panton

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Flowerpot valaisin on Verner Pantonin suunnittelema valaisinmuotoilun helmi. Kahden puoliympyrän muodostama siluetti on ajan saatossa onnistunut säilyttämään muotoilullisen voimansa. Vuonna 1968 opiskelijat kapinoivat Pariisissa, Roomassa ja yhdysvalloissa vanhoillisten, jäykkien arvojen kukistamiseksi ja aloittaakseen rauhan, rakkauden ja harmonian Flower-Power sukupolven. Samana vuonna Stanley Kubrick kuvasi tulevaisuutta elokuvassaan 2001, jossa nähtiin myös Panton tuoli. Pian tämän jälkeen ihminen astui ensimmäisen kerran kuun pinnalle.

Samaan aikaan designin maailmassa värikäs ja leikkisä valaisin riippui katossa ensin ravintoloissa, näyttelyissä - ja lopulta kaikkien kodeissa. Kahden puoliympyrän muodostama Flowerpot valaisin on todistanut muotoilunsa pitkäikäisyyden ja toimii samalla synonyymina ajallemme.

Materiaali: Alumiini
Mitat: Halkaisija 50 cm, korkeus 36 cm
Johdon pituus: 3 m, tekstiilijohto
Väri: Tummanvihreä
Valonlähde: E27 Max 60 W (ei sisälly)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17