Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Secto 4201 valaisin pähkinä

500,00€ 403,23€
500,00€ 403,23€

Yhteensä:

500,00€ 403,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Seppo Koho

Valmistaja: Secto Design

Secto 4201 on matalampi versio ensimmäisestä Secto riippuvalaisimesta. Kaunis valaisin on täydellinen tilaan, jossa katto on matalalla. Valaisin näyttää erityisen hyvältä ryhmässä tai rivissä. Suomessa käsin valmistetut valaisimet ovat PEFC-sertifioitua muotoon puristettua koivua. Valaisimen on suunnitellut arkkitehti Seppo Koho.

Materiaali: PEFC-sertifioitu koivu, tekstiilijohto
Mitat: Halkaisija 25 cm, korkeus 45 cm
Johdon pituus: 1,5 m
Paino: 1,2 kg
Väri: Pähkinä

Valaisimen kanta: E27
Valonlähde: LED max. 20 W. Sisältyy LED 12W
Suojausluokka: II
IP20

Kysy lisätietoja

Valmistaja

Secto Design – valaisimia luonnonmateriaalista

Secto Designin nousujohteinen tarina alkoi 1995, kun Tuula Jusélius löysi yrityksen riveihin uuden suunnittelijan, Seppo Kohon. Parivaljakko jakoi innostuksensa pohjoismaista puuta, selkeää suunnittelua ja ammattimaista puutyöstöä kohtaan. Näitä arvoja vaalien he loivat lopulta täysin uudenlaisten valaisimien sarjan. Markkinoilla ei tuolloin ollut luonnollisen henkisiä lamppuja, jotka käyttäisivät puuta materiaalinaan. Tähän tarpeeseen Seppo Koho loi Secto -riippuvalaisimen, joka on yrityksen selkäranka vielä tänäkin päivänä. 

Tuotannolle haaste oli suuri, mutta sitäkin vaikeampaa oli saattaa täysin uudenlainen konsepti yleiseen suosioon. Lyömätön laatu ja rohkea design kuitenkin vakuuttivat ajan kanssa ja pian Secto Designista tuli suuruus, jona se tunnetaan yhä tänäkin päivänä. Suomessa valmistetut tuotteet tehdään parhaista materiaaleista, korkeatasoisella valmistusprosessilla. Valaisimet ovat yleisilmeeltään arkkitehtonisesti vakuuttavia ja täyttävät isonkin tilan pehmeästi siivilöityvällä valollaan, unohtamatta puun tuomaa lämpöä.

Sälemotiivista tuttuja valaisimia löydät laajasta Secto –valikoimastamme, aina näyttävistä kattovalaisimista kauniisiin pöytävalaisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17